divendres, 16 de novembre del 2012

Cristian tello

.
 El meu jugador preferit Es el Cristian Tello:
Jugava en el Español el any 2.009 i es molt bo. I  ara juga amb el barça b pero de vegades amb el barça.Criat al barri de Cifuentes de Sabadell, Cristian Tello va començar a jugar a futbol en un equip local, el CF Unió Can Rull Rómulo Tronchoni, d'on va ser fitxat pel FC Barcelona. Aviat va destacar en les categories inferiors barcelonistes, i al 2003 va ser el màxim golejador de l'equip aleví que va conquistar el Torneig internacional de Maspalomas. Però la seva progressió al futbol base blaugrana es va veure interrompuda en arribar al Juvenil i, després de ser cedit un any al CF Damm, el seu contracte no va ser renovat.
Amb la carta de llibertat, va marxar al RCD Espanyol. La temporada 2008/09 va jugar al Juvenil B blanc-i-blau i el següent curs al Juvenil A, encara que en la recta final de la temporada va arribar a donar el salt al filial, de Segona Divisió B. El seu rendiment aquesta campanya va despertar l'interès de diversos clubs de Primera Divisió, com el Reial Madrid, el Vila-real CF o el FC Barcelona. Encara que l'Espanyol va intentar retenir-lo, oferint-li fitxa amb el primer equip per a la temporada 2010/11, finalment el jugador es va decantar per tornar al FC Barcelona.
Només arribar al FC Barcelona, ​​Pep Guardiola va convocar-lo per a realitzar la pretemporada amb el primer equip blaugrana, debutant en un amistós davant el Valerenga IF, disputat a Oslo el 29 de juliol de 2010.
Va debutar oficialment amb el FC Barcelona el 8 de novembre del 2011 contra el CE l'Hospitalet de la Segona Divisió B espanyola, en partit de setzens de final de Copa del Rei. Es va estrenar com a golejador del primer equip en el partit de tornada contra el propi Hospitalet, marcant 2 gols.
El 28 de gener del 2012 debutà a Primera Divisió amb el Barça davant el Vila-real CF. Va marcar el seu primer gol a la Lliga BBVA amb el FC Barcelona el 4 de febrer del 2012 contra la Reial Societat, rebent després elogis de Guardiola, que el va qualificar de "bala". El seu segon gol en Lliga amb el FC Barcelona es va produir en la derrota contra CA Osasuna al Reyno de Navarra, el dissabte 11 de febrer de 2012 (va marcar el 3-2).
El 7 març 2012 debutà i marcà els seus dos primers gols a la Champions, en una golejada per 7 a 1 contra  el Bayer Leverkuse
 Moha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada