divendres, 19 de febrer del 2010

En Jaume, el Kadir i la Tehina

Hola em dic Wassima i baig al centre obert sergi aguilera. Aquest curs ha vingut un noi que es diu Kadir. Ell és voluntari i ha vingut de Turquia. És molt simpatic i ens ajuda a fer els deures i tambe va apendra a tucar las nostras nadalas amb la guitarra. Despres vem pujar a la residencia d' avis Catalunya i vem cantar unes quantes nadalas que vem asajar amb la Vicky i la Cristina. Al Kadir tambe li agrada jugar molt amb els nens i nenes del centre obert sergi aguilera i tambe fa el brenar. I sap una miqueta de castella.

La Tehina es una estudiant de Batxillerat que ve al centre a fer practiques. És una noia que ens ajuda a fer els deures, juga amb nosaltres en els jocs del centre obert Sergi Aguilera i es una noia molt alegre, sempre riu i mai esta trista.

Aquest any a vingut un senyor que es diu Jaume, que te 75 anys i ell a sigut profesor molts anys al institut Lluis de Peguera i ens ajuda fer els deures cada dijous amb els nens i nenes del cente obert sergi aguilera .

A mi m 'agrada que vingui al Jaume el centre obert sergi aguilera per que hi ha alguns nens i nenes que no saban alguna cosa i el Jaume els hi fa entendra.

Wassima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada